Lentile de contact


Confortabil de purtat, foarte usor de manevrat , multicolore si transparente au schimbat viata a milioane de persone.

Lentilele de contact sunt cea mai buna alternativa a ochelarilor de vedere, iar buna ingrijire a acestora ajuta la mentienerea sanatatii oculare si a confortului pe toata durata purtarii lor.

Pentru a va bucura pe deplin de lentilele de contact este necesar sa fie in permanenta curate si confortabile. Trebuie sa tineti cont sa nu depasiti perioada de purtare recomandata de medicul specialist. Daca respectati regulile de purtare si manevrare a lentilelor, va veti putea bucura de o vedere clara si fara probleme.

Una din cele mai cunoscute firme de lentile de contact este Bausch & Lomb, care ofera o gama variata de produse:

Lentile de contact SofLens

SofLens sunt lentile de contact din hidrogel, sunt durabile, din material rezistent la depuneri, pentru confort sustinut la purtare. Exista posibilitati de alegere pentru aproape fiecare tip de corectie a vederii, astfel incat tot mai multi pacienti le pot purta, inclusiv cei cu astigmatism sau prezbiopie.

SofLens Toric

Lentilele de contact SofLens Toric combina cel mai bun design in ceea ce priveste stabilitatea lentilelor torice cu un mod de inlocuire lunara, pentru confortul persoanelor cu astigmatism.

SofLens Daily Disposable

Lentilele Bausch & Lomb SofLens daily disposable sunt lentile de unica folosinta pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, oferind o vedere impecabil de clara chiar si in conditii de lumina difuza. In plus, ofera un confort maxim pe durata intregii zile, precum si o manipulare usoara.

SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism

Lentilele de unica folosinta Bausch & Lomb SofLens daily disposable Toric for Astigmatism create pentru pacientii cu astigmatism, sunt concepute special sa se adapteze formei unice a corneei oferind o vedere stabila si impecabil de clara.

SofLens59

Lentilele de contact Bausch & Lomb SofLens 59 imbina confortul, performantele excelente si acuitatea vizuala optima intr-un regim de purtare zilnic, timp de 30 de zile.

Lentile de Contact PureVision

Bausch & Lomb PureVision – cea mai noua generatie de lentile de contact moi – cu un design optic avansat, ofera o vedere exceptionala indiferent de nevoia ta de corectie. Pure Vision este, de asemenea, prima familie de lentile de contact din silicon hidrogel create cu tehnologia AerGel, un material unic creat special pentru a asigura confort sustinut si sanatate oculara.

Lentilele PureVision

Lentilele de contact PureVision au un design inovator ce asigura o vedere clara, altfel decat erai obisnuit – in special noaptea si in conditii de lumina difuza.

Lentilele de contact Pure Vision Toric

Lentilele de contact PureVision Toric sunt concepute pentru a intampina nevoia speciala de corectie a persoanelor cu astigmatism. Acum, acestia pot vedea lumea cu aceeasi claritate ca si ceilalti purtatorii de lentile de contact PureVision.

PureVision Multi-Focal

Prezbiopia (nevoia de ochelari pentru citit) nu inseamna sfarsitul purtarii lentilelor de contact. Lentilele de contact PureVision® Multi-Focal iti permit sa porti lentile de contact chiar si atunci cand credeai ca cea mai buna alegere sunt lentilele bifocale sau pentru citit.

Lentile de contact cosmetice

SofLens Natural Colors

Lentilele de contact cosmetice Bausch + Lomb SofLens Natural Colors iti schimba in mod natural culoarea ochilor, indiferent de ocazie sau de starea ta de spirit. Aceste lentile sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem avansat si exclusiv de imprimare, pentru a asigura o culoare naturala, in 10 nuante. Gama de lentile SofLens Natural Colors este disponibila si in varianta cu dioptrii.