Lentile de ochelari


In Interior, in exterior vedeti viata in cea mai buna lumina.

Toate tipurile de lentile de ochelari (din sticla sau plastic, monofocale, bifocale, progresive, fotocromatice cu tratamente speciale, lentile de soare cu dioptrii, etc.) comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate, marca ESSILOR, HOYA, ZEISS sau RODENSTOCK, garantate de furnizori prin certificate de calitate si garantie.
In timpul deplasarii noastre la sediul societatilor oferim clientilor consultanta profesionista cu privire la alegerea lentilelor, tinandu-se cont si de mediul in care acestia lucreaza (in birou cu lumina artificiala, in fata monitoarelor de calculator, la condus, etc.), lucru foarte important pentru confortul vizual, datorita faptului ca ochii trebuie sa se acomodeze si sa se adapteze permanent diferitelor grade de lumina.
Aceste lentile de ochelari au diferite atribute care asigura formarea excelenta a imaginii, cat si un confort vizual optim, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client.

Tipuri de lentile

lentile-simple-cu-durificare Aceste lentile au tratament de durificare. Tratamentul de durificare conferă lentilelor o rezistenţă mult mai mare la anumite acțiuni mecanice(zgarieturi) comparativ cu lentilele convenţionale. Beneficiaţi astfel de menţinerea performanţelor optice ale lentilelor (confort optic) pe o durată mai mare de timp.
lentile-antireflex Beneficiile lentilelor cu tratament ANTIREFLEX: Protectie vizuala maxima, confort vizual sporit, vedere clara la citit si la distanta, eliminarea reflexiilor iritante, perceptia naturala a culorilor, claritatea imaginii, aspect placut datorita culorilor folosite,transparenta mai mare,aburire scazuta la schimbarea de temperatura.
lentile-heliomate Lentilele heliomate sau fotocromatice se adapteaza automat la schimbarile de lumina - ele devin inchise aproape ca si lentilele de soare la lumina soarelui si se deschid la culoare in medii inchise (incaperi, seara etc ).Se gasesc in doua culori: maro si gri.
lentile-bifocale Lentilele bifocale, - exista ochelari ce au inserate pe aceiasi lentila si dioptriile pentru vedere la distanta, cat si pentru vederea de aproape, iar delimitarea zonei de distanta de cea de aproape este clara, vizibila. Pentru a mentine o vedere clara la distanta, cat si la aproape, in acelasi timp, lentile bifocale sunt cea mai buna solutie.Se gasesc in varianta heliomat,policarbonat sau trivex
lentile-antireflex Lentilele progresive sunt cele mai performante lentile, asigurand vedere clara la orice distanta fara delimitare vizibila a acestor zone (estetice), Lentilele progresive sunt recomandate persoanelor care au nevoie de ochelari pentru distanta, semi-distanta si aproape, persoanelor active, dinamice Aceste lentile permit vederea clara la toate distantele si au grad de adaptabilitate sporit.Se pot monta pe orice tip de rama, se gasesc si in varianta de heliomat (maro si gri), policarbonat sau trivex.
lentile-antireflex Lentilele protective PC sunt lentile concepute special pentru persoanele ce stau mult timp in fata calculatorului. Aceste lentile au rolul de a imbunatatii si mentine vedere la parametrii normali, eliminand starile de oboseala. Completand lentilele cu un tratament antireflex performant obtinem cele mai bune performante pentru sanatatea ochilor nostri.
lentile-antireflex Lentilele din Policarbonat:. Policarbonatul este mai rezistent la şocuri decât lentilele din plastic şi este recomandat în cazul purtătorilor de ochelari cu risc ridicat: copii, sportivi sau muncitori cu meserii periculoase. Materialul este mai uşor decât plasticul standard oferind confort sporit în purtare. Indicele de refracţie 1,59 garantează lentile mai subţiri şi mai aspectuoase,se pot monta pe orice tip de rama mai ales pe rama tip capsa sau surub
lentile-bifocale Lentile bifocale heliomate, cu tratament de durificare si tratament antireflex multiplu (7 straturi) .

zeiss

Lentile Zeiss cu durificare

Lentile ochelari Zeiss, marcate. Din Material Plastic, indice 1.5. Aceste lentile au tratament de durificare anti-zgariere.

Lentile Zeiss antireflex Combi

Lentile ochelari Zeiss, marcate. Din Material Plastic, indice 1.5. Aceste lentile au antireflex si tratament de durificare anti-zgariere.

Lentile Zeiss antireflex Lotutec

Tratamentul Lotutec contine: tratament de durificare anti-zgarietura;tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastrui-verzuie, care confera lentilei transparenta maxima;tratament hidrofob-oleofob care reduce la minim aderenta picaturilor de apa si a murdariei pe suprafata lentilei si usureaza curatire acestuia; tratament antistatic care impiedica depunerea prafului pe suprafata lentilei.

Lentile Zeiss heliomate LotuTec

Lentilele Zeiss heliomate au tratament antireflex de tip LotuTec, tratament fotocromatic de tip Transitions VII, durificare si ofera protectie 100% impotriva razelor UV.

Lentile Zeiss heliomate PhotoFusion 

Lentile Zeiss heliomate PhotoFusion reprezinta noua generatie de lentile fotosensibile ZEISS care ofera protectie 100% UV, inchidere cu 20% mai rapida si se deschid de 2 ori mai repede decat lentilele fotocromatice existente.

Lentile progresive Zeiss

Lentilele progresive Zeiss ofera solutia potrivita pentru orice pacient, pentru orice cerinte impuse de rama de ochelari sau pentru orice performante vizuale solicitate. Calitatea deosebita si tehnica de varf se reflecta in fiecare dintre lentilele progresive Zeiss.

Lentilele Zeiss progresive Plus 2 heliomate Photofusion

Lentilele Zeiss progresive Plus 2 heliomate Photofusion au tratament fotocromatic de tip Photofusion care ofera protectie 100% UV, inchidere cu 20% mai rapida si se deschid de 2 ori mai repede decat lentilele fotocromatice existente plus tratament antireflex de tip LotuTec.

Lentile Zeiss filtru monitor

Lentile Zeiss filtru monitor, marcate. Din Material Plastic, indice 1.5. Aceste lentile au filtru monitor, tratament antireflex si tratament de durificare anti-zgariere.

essilor

Lentile Essilor Crizal Alize UV

Lentilele Essilor antireflex Crizal Alize UV reprezinta lentile antireflex de inaltă calitate cu efect antistatic si o excelentă rezistenta la murdarie, asigurind o transparenta perfecta.

Lentile Essilor Crizal Forte UV

Lentilele Essilor antireflex Crizal Forte UV ofera cel mai ridicat nivel de protecţie impotriva radiatiilor UV daunatoare pe ambele suprafete ale lentilelor. In plus Crizal Forte UV ofera un inalt nivel de performanta in lupta cu cei 5 inamici ai vederii clare, pentru cea mai buna claritate a vederii în timp.

Lentile Essilor cu tratament Crizal Prevencia

Lentilele Crizal Prevencia de la Essilor asigura cea mai completa protectie pentru sanatatea vederii. Inovatia are la baza tehnologia Light Scan, care contribuie la reducerea cu pana la 25% a ritmului de imbatranire si degradare a celulelor de pe retina.

Lentile Essilor cu tratament Trio Clean

Lentile Essilor cu tratament Trio Clean - tratament cu efect de durificare, antireflex multiplu şi oleofob. Recomandat pentru toată lumea in special pentru cei ce muncesc in faţa ecranului şi cei ce conduc noaptea. Preţul moderat face din acest tratament un tratament ideal pentru copii.

Lentile Essilor subtiate 1.6 cu tratament antireflex Crizal Alize UV

Lentile Essilor subtiate 1.6 cu tratament antireflex Crizal Forte UV

Lentile Essilor policarbonat cu tratament antireflex Trio Clean

Lentile Essilor policarbonat cu tratament antireflex Crizal Alize UV

Lentile Essilor policarbonat cu tratament antireflex Crizal Forte UV

Lentile Essilor subtiate 1.67 cu tratament antireflex Crizal Alize UV

Lentile Essilor subtiate 1.67 cu tratament antireflex Crizal Forte UV

Lentile progresive Essilor Varilux


hoya

Lentile Hoya antireflex Hi-Vision Aqua 

Hi-Vision Aqua este tratamentul standard ce asigura purtatorului caracteristicile de baza specifice intregii game: performante optice apreciabile prin gradul sporit de transparenta a lentilelor. In plus, confortul vizual este extins prin usurinta intretinerii, caracterul hidrofob al tratamentului Hi-Vision Aqua facilitand indepartarea rapida a apei de pe lentila.

Lentile Hoya antireflex Hi-Vision LongLife

Tratamentul antireflex Hi-Vision LongLife reprezinta cel mai rezistent tratament antireflex disponibil in prezent pe piata internationala de profil. Perfecta compatibilitate dintre straturile componente si puternica adeziune dintre ele asigura durabilitatea tratamentului si , implicit, performante excelente in purtare.

Lentile progresive Hoya antireflex Hi-Vision Aqua

Lentile progresive Hoya antireflex Hi-Vision Aqua - constructie progresiva conventionala, profunzimea câmpului vizual, stabilitate în timpul miscarii, zona intermediara larga, interactiune rapida, confort in timpul condusului, confort la citit, adaptare usoara

Lentile Hoya BlueControl

Lentilele tratate cu BlueControl relaxeaza vederea deoarece imbunatatesc, pe de o parte, perceptia contururilor, culorilor si contrastelor, iar, pe de alta parte, diminueaza starea de oboseala si senzatia de ochi uscat .

Lentile progresive Hoya BlueControl

Lentile progresive Hoya cu tratament BlueControl, tratament care neutralizeaza lumina emisa de majoritatea display-urilor – televizoare LCD sau LED, PC-uri, laptopuri, telefoane inteligente, dispozitive GPS sau tablete, sporind vizibil confortul vizual al utilizatorului.

Lentile Hoya policarbonat cu tratament antireflex Hi-Vision Aqua

Lentile Hoya policarbonat cu tratament antireflex Super Hi-Vision

Lentile Hoya policarbonat cu tratament antireflex Hi-Vision LongLife

Lentile Hoya Suntech Intense Hi-Vision Aqua

Lentile heliomate Hoya Suntech Intense cu tratament antireflex Hi-Vision Aqua. Surprinzator de transparente in interior, ele se inchid in aer liber, atingand o culoare intensa. Lentilele Suntech Intense sunt o solutie excelenta, perfect adaptata unui stil de viata dinamic.

Lentile heliomate Hoya Suntech Intense cu tratament antireflex Hi-Vision LongLife

Lentile heliomate Hoya Transitions cu tratament antireflex Hi-Vision Aqua. Lentilele prevazute cu tratamentul Transitions sunt destinate clientilor care sunt interesati de cel mai performant concept fotocromic disponibil din gama Transition.

Lentile Hoya Transitions cu tratament antireflex Hi-Vision LongLife

Lentile Hoya subtiate 1.6 cu tratament antireflex Hi-Vision LongLife

Interoptic
Optim Free 
Lentilele Optim Free asigura o precizie ridicată accesibilă. Lentilele cu design Free sunt cu până la 10% mai subţiri şi mai uşoare decât lentilele convenţionale.
Avantaj
Gama Avantaj reprezintă soluţia de bază pentru clienţii care nu sunt dispuşi să facă rabat la calitate. Cuprinde o varietate mare de modele: plastic, policarbont şi sticlă, într-o gamă largă de indici
Varianta fotocromatică, Sun Sensors, nuanţe odihnitoare de maro şi gri. Reacţie rapidă şi stabilitate a culorii.
Lentile Progresive Interoptik
Noua generaţie Excelit cu design progresiv îmbunătăţit şi tehnologie Free Form impune un nou standard, pentru vedere naturală şi confort maxim la purtare. Progresivele Excelit sunt fabricate cu tehnologie Free Form, dar se diferenţiază prin gradul de individualizare, parametrii personali ai purtătorului care se iau în calcul la producerea lentilei.
Lentile soare şi sport Interoptik
Gama Sport de la Interoptik sunt lentile personalizate, optimizate perfect pentru ochelarii de soare extracurbaţi sau ramele sport.  Sunt lentile unifocale special concepute pentru sport şi soare fabricate folosind tehnologie Free Form şi optimizate pe toată suprafaţa, în funcţie de necesităţile vizuale personale şi rama aleasă.
Materiale şi culori ale lentilelor de soare si sport:
Lentilele Sport sunt disponibile într-o gamă largă de indici şi materiale:
SunPolar - lentile pentru soare cu filtru polarizant ce blochează reflexiile strălucitoare orbitoare cauzate de suprafeţe orizontale. Recomandate şoferilor, pescarilor, schiorilor şi celor ce desfăşoară activităţi în aer liber.
DriveWear - Performanţă fotocromatică, filtru polarizant şi efect de mărire a contrastului într-o singură lentilă proiectată special pentru utilizarea în interiorul maşinii (acolo unde lentilele fotocromatice normale îşi pierd din randament).

rodenstok

MATERIALELE DIN CARE SUNT FABRICATE LENTILELE RODENSTOCK – INTEROPTIK
Hi Flex – Flexibil, rezistent la impact,  uşor, clar, fără reflexii, durabil, protecţie UV 400, opţiune de colorare, montaj uşor, fără fisuri.
Policarbonat - rezistenţă şi siguranţă. Lentilele din policarbonat sunt lentile cu o foarte bună rezistenţă la impact.
Beneficii:

 • material extrem de rezistent şi elastic, în special pentru situaţii periculoase, cu risc crescut de lovire;
 • lentile subţiri şi uşoare pentru confort sporit în purtare;
 • ideale pentru cei care practică sporturi cu risc de accidentare.

Transitions VI
Lentilele fotocromatice TransitionsVI sunt incolore în înterior şi îşi ajustează culoarea rapid în funcţie de lumina de afară oferind automat nivelul potrivit de culoare.
Beneficiile Transitions VI:

 • Reduc stralucirile şi intensifică contrastul;
 • Reduc oboseala şi forţarea ochiului pentru confort vizual îmbunătăţit;
 • Protecţie 100% împotriva razelor UVA şi UVB;
 • Protecţie UV 400.

Tratamente
SuperAR ExtraClar oferă o claritate mai mare a vederii:

 • Reflexii minime;
 • Vedere clară datorită transmisiei mult îmbunătăţite (peste 99,6%);

rhein-vision

LENTILE FOTOCROMATICE

TRANSITIONS XTRACTIVE

Lentilele Transitions Xtractive sunt singurele care se inchid cel mai  mult, chiar si la temperaturi ridicate. Se inchid si la lumina indirecta a soarelui.

 • Se adapteaza foarte rapid in orice conditie de lumina.
 • In interior au o coloratie usoara de 11%.
 • In masina au un nivel de inchidere mediu, pentru un plus de confort si siguranta pentru condus.
 • Blocheaza 100% razele UVA si UVB.
 • Protejeaza importriva luminii albastre de inalta intensitate.

Transition

 Au o mare reactivitate in lumina indirecta. La temperaturi mari lentilele se pot inchide si mai mult.

 • Ofera o balanta optima intre transparenta din interior si inchiderea lentilei in exterior.
 • Foarte reactive la exterior, se inchid instantaneu cand sunt expuse la soare.La fel de clare ca si lentilele normale de interior.
 • Redevin transparente foarte rapid in interior.
 • Blocheaza 100% razele UVA si UVB.

Lentile polarizante

NuPolar® sunt recomandate pentru persoanele care doresc să elimine efectul de orbire din cauza reflexiilor şi a luminii puternice, ele fiind recomandate pentru folosirea în exterior, pe orice intensitate a luminii naturale. Sunt excelente în activităţile desfăşurate la plajă sau în zăpadă şi elimină 100% luminile ultraviolete UVA şi UVB.